Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Afspraak maken

Niet nodig:

Voor bloedonderzoeken hoeft u geen afspraak te maken. Zoek een prikpost bij u in de buurt via de zoekfunctie. Bij bezoek van Diagnovum voor onderzoek of bloedafname heeft u een legitimatieplicht.

 

Wél nodig:
- Wilt u vanwege slechte mobiliteit thuis geprikt worden, dan kunt u wél een afspraak maken via het Klantcontact Centrum van Diagnovum.

- In de regio ETZ (Tilburg/Waalwijk) en de regio Bravis (Roosendaal/Bergen op Zoom/Tholen) bieden wij naast bloedafname ook andere onderzoeken (zoals echo's). U kunt hiervoor wél een afspraak maken via het Klantcontact Centrum (KCC) van Diagnovum.

Het KCC is op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:30 uur.

 

Legitimatiebewijs verplicht

id.png

Wanneer u voor een bloedafname of onderzoek naar Diagnovum komt is het van belang dat u, naast uw aanvraagformulier, een geldig legitimatiebewijs meeneemt.
Graag willen we er zeker van zijn dat wij de juiste persoon voor ons hebben aan de hand van een geldig legitimatiebewijs, ter voorkoming van patiëntverwisseling met mogelijk ernstige gevolgen. Vergeet dus niet een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitskaart mee te nemen bij een bezoek aan Diagnovum. Óók bij een thuisprik dient u zich te legitimeren.

De ‘Wet gebruik Burgerservicenummer in de Zorg’ schrijft voor dat wij uw Burgerservicenummer (BSN) moeten registreren.

042_21007_DIA-Iconenreeks-Betrouwbare-Diagnostiek-in-de-buurt.png
Bloedafname?
Bij u in de buurt!

Vind uw dichtsbijzijnde prikpost en
de actuele openingstijden.

Bekijk alle prikposten

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer