Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Geslaagde scholing over Lyme en SOA

13-02-2020 Zorgverlener
Geslaagde scholing over Lyme en SOA

Op dinsdagavond 4 februari 2020 was de scholing voor doktersassistenten met thema Lyme en SOA. De scholing werd goed bezocht door bijna 65 deelnemers.

Wouter van den Bijlaardt arts-microbioloog in Bravis ziekenhuis, sprak over Lymeziekte. Over de historie, hoe het wordt opgelopen, de klachten en de behandeling. En Bas Wintermans, arts-microbioloog in het Bravis ziekenhuis vertelde over SOA’s. De diagnostiek, de klachten en de behandeling.

In de evaluatie werd de scholing goed, fijn en nuttig genoemd. Het enthousiasme werd ook gewaardeerd. Ook werden er weer nieuwe onderwerpen aangedragen door de deelnemers.

We willen de sprekers en deelnemers van harte bedanken voor deze leerzame en inspirerende scholing!

 

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.