Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Onderzoekslocaties

In de regio ETZ (Tilburg/Waalwijk), regio Bravis (Roosendaal/Bergen op Zoom/Tholen) en regio ZorgSaam (Zeeuws-Vlaanderen) vinden verschillende onderzoeken plaats op afspraak.
Hieronder kunt u de verschillende locaties vinden.

 

Naast bloedafname verzorgt Diagnovum ook andere onderzoeken in de regio ETZ. Zo kunt u bij Diagnovum ook terecht voor functie- en beeldvormende onderzoeken en echografie (ook in de huisartspraktijk). Uw huisarts vraagt dit onderzoek voor u aan. Daarna wordt u door Diagnovum gebeld voor een afspraak. Deze onderzoeken worden afgenomen door medewerkers van Diagnovum.

 


Logo_Diagnovum_Bravis.png

In samenwerking met het Bravis ziekenhuis zijn Bravispunten in de regio ontwikkeld waar patiënten terecht kunnen voor bloedafname en functie- en beeldvormende onderzoeken. Deze bloedafname en functie- en beeldvormende onderzoeken worden afgenomen door medewerkers van Diagnovum. U ziet hieronder waar deze punten zijn.

Goed om te weten
Uw huisarts vraagt een onderzoek voor u aan. Bij de fundusfotografie wordt u door Diagnovum gebeld voor een afspraak. Bij de CVR onderzoeken (ECG, Bloeddrukmeeting, holter) wordt u door de afdeling Cardiologie van het Bravis ziekenhuis gebeld voor een afspraak.

(Klik op onderstaande afbeelding om hem groter te maken)
Bravispunten-regiokaart.jpg


Logo_Diagnovum_Zorgsaam.png

Naast bloedafname verzorgt Diagnovum ook oogfotografie (fundusfotografie) in de regio ZorgSaam. Uw huisarts vraagt dit onderzoek voor u aan. Daarna wordt u door Diagnovum gebeld voor een afspraak. Het onderzoek wordt afgenomen door medewerkers van Diagnovum.

De fundusfotografie wordt afgenomen op de ziekenhuislocaties van ZorgSaam in Terneuzen, Hulst en Oostburg; zie de blauwe pinnetjes hieronder. De roze pinnetjes zijn alleen onze locaties voor bloedafname. Als u aankomt in het ziekenhuis mag u plaatsnemen in de wachtruime van de oogpoli’s; aanmelden bij de balie is niet nodig. Een medewerker van Diagnovum haalt u op.

(Klik op onderstaande afbeelding om hem groter te maken)

Locatiekaart-ZorgSaam_007.jpg


 
Op zoek naar de openingstijden en locaties van onze prikposten?

Kijk voor bloedafname naar de openingstijden van uw dichtbijzijnde prikpost in onze zoekmodule

 

 

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer