Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Onderzoekslocaties
Functieonderzoeken

Functieonderzoeken, zoals fundusfotografie en CVR onderzoek, vinden plaats op onze hoofdonderzoekslocatie in de regio ETZ:

Lage Witsiebaan 2a
5042 DA Tilburg

Echospreekuren

De echospreekuren in regio ETZ (Tilburg/Waalwijk) vinden plaats op de volgende locaties:

  • Gezondheidscentrum Koningsoord, Pandgang 4 te Berkel-Enschot
  • Gezondheidscentrum Udenhout, Kreitemolenstraat 26 te Udenhout
  • Huisartsenpraktijk Keulemans en Geelen, Ketelhavenplein 248 te Tilburg
  • Huisartsenpraktijk Horus, Lage Witsiebaan 39 te Tilburg
  • Huisartsenpost Midden-Brabant, Lagewistiebaan 2a te Tilburg
  • Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis, locatie TweeSteden (Tilburg of Waalwijk) en locatie Elisabeth (Tilburg)

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.