Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Contact voor pers

Diagnovum voorziet de pers graag van het laatste nieuws over Diagnovum.
Heeft u een verzoek voor informatie, interview, foto’s, video’s of publicaties, neem dan contact op met woordvoerder Björn Rommens via 013 - 539 36 36 / 06 - 25 24 86 80 of stuur een e-mail naar communicatie@diagnovum.nl.

Interview-Moergestel-TV.jpg

 

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met het Amphia ziekenhuis (indien u in de regio Breda/Oosterhout woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer