Instelling

Diagnovum verzorgt in samenwerking met de laboratoria vanuit ziekenhuizen (regio Tilburg/Waalwijk betreft dit ETZ, regio Roosendaal/Bergen op Zoom betreft dit Bravis, regio Zeeuws-Vlaanderen betreft dit ZorgSaam ziekenhuis, regio Zeeland betreft dit Adrz) laboratorium- en overige onderzoeken voor instellingen, waaronder GGZ-instellingen, penitiaire inrichtingen, TBS-klinieken, asielzoekerscentra, revalidatiecentra, verpleeg- en verzorgingshuizen en zorginstellingen voor mensen met een beperking.

Wij ondersteunen u graag op de volgende gebieden:

  • Diagnostiek: bloedafname, urine-onderzoek, laboratoriumonderzoek, functieonderzoek, Hepatitis B vaccinatie/titerbepaling, geneesmiddelspiegelbepaling, etc. Diagnovum kan bloedafnames in een instelling doen, maar ook patiënten oproepen om naar een prikpost te komen.
  • Ondersteuning bij toelichting op uitslagen door specialisten: klinisch chemicus, microbioloog, radioloog en/of gynaecoloog.
Contact

Wilt u de mogelijkheden voor een samenwerking met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen op deze pagina of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

In onze zorginstelling worden vaak bloedspiegels geprikt. Hoe kan ik dat bloedonderzoek aanvragen?

U kunt uw aanvraag mailen naar het KCC (info@diagnovum.nl) vóór 13.00 uur op de dag voor de afnamedag. Zorgt u ervoor dat het labaanvraagformulier aanwezig is op de afnamedag voor de medewerker bloedafname. De afname kan plaatsvinden op de dag(en) en tijdstip(pen) die u gewend bent.

Hoe kan ik materialen bestellen voor de zorginstelling?

U kunt deze met een inlogaccount via onze 'webshop' bestellen.

Haalt de koerier patiëntenmateriaal op bij de zorginstelling?

In principe loopt de standaardroute van de koerier niet langs zorginstellingen, maar hier zijn wel uitzonderingen op. Ook kan de koerier op afroep materiaal ophalen bij de zorginstelling. Bij vragen kunt u het KCC bereiken via het telefoonnummer van uw regio en e-mailadres info@diagnovum.nl.