Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Contact

U kunt bij ons Klantcontact Centrum (KCC) terecht voor verschillende vragen of bij verwijzing voor het maken van een afspraak (denk bijvoorbeeld aan een functieonderzoek).
Dit kan telefonisch, maar ook via mail of via ons contactformulier onderaan deze pagina.

Let op:
Voor een bloedafname hoeft u géén afspraak te maken. Bij een bezoek aan Diagnovum voor onderzoek of bloedafname heeft u wel legitimatieplicht. Zoek hier naar een prikpost bij u in de buurt.

Klantcontact Centrum

042_21005_DIA-Illustraties-personen_LOS_005_Medewerker-Headset-gezicht.png

Het Klantcontact Centrum (KCC) is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.


Diagnovum + ETZ:             Tel: 013 - 539 36 36

Diagnovum + Bravis:         Tel: 088 - 007 54 00

Diagnovum + ZorgSaam:  Tel: 088 - 007 54 01

Diagnovum + Adrz:            Tel: 088 - 007 54 02

 

E-mailadres:                       info@diagnovum.nl

Leden van de pers: zie hier de contactgegevens.

Contactformulier

Voor een vraag, verbetermogelijkheid of opmerking kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Als u een klacht wilt indienen raden wij u aan om onze klachtenprocedure pagina te gebruiken.
 
Wilt u een thuisprik afspraak annuleren?
Bel dan met ons KCC tussen 8.00 en 17.30 uur. Een annulering via het contactformulier, vooral als de deze na 17.30 uur ingezonden wordt op de dag voorafgaand aan de dag van de priksafspraak, kan niet op tijd gezien worden door een van onze collega's.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien hebben wij het antwoord al voor u klaarstaan.

Bekijk de antwoorden

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer