Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Contact

Voor een bloedafname hoeft u geen afspraak te maken. Zoek hier naar een prikpost bij u in de buurt. Heeft u een verwijzing voor een van onze andere onderzoeken? Dan kunt u een afspraak maken via het klantcontact centrum. Ook voor andere vragen kunt u bij hen terecht.

Klantcontact centrum

KCC.png

Het KCC is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Diagnovum + ETZ             Tel: 013 - 539 36 36

Diagnovum + Bravis         Tel: 088 - 007 54 00

Diagnovum + ZorgSaam  Tel: 088 - 007 54 01

Diagnovum + Adrz            Tel: 088 - 007 54 02

Fax             013 - 221 39 55

E-mailadres: info@diagnovum.nl

Bij een bezoek aan Diagnovum voor onderzoek of bloedafname heeft u een legitimatieplicht.

Voor een vraag, klacht of opmerking kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien hebben wij het antwoord al voor u klaarstaan.

Bekijk de antwoorden

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont) en op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.