Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Samenwerking

Diagnovum werkt in diverse regio's samen met diverse organisaties, onder andere: 

 

Samenwerkende Artsenlaboratoria Nederland (SAN)
Onze organisatie is lid van de Samenwerkende Artsenlaboratoria Nederland (SAN). Doelstellingen van de SAN zijn onder andere het bevorderen van deskundigheid, kwaliteit, samenwerking en kennisoverdracht.

Wilt u als zorgverlener informatie vinden over de verschillende specialismen van het ziekenhuis? Log dan via onderstaande knop in. 
Inloggen voor zorgverleners
 
Regievoerder voor VGZ
Diagnovum heeft met alle fondsgroepen/zorgverzekeraars contracten voor het verlenen van diagnostische zorg. Voor VGZ is Diagnovum tevens regievoerder voor de regio's West en Midden-Brabant en Zeeland. Dit wil zeggen dat Diagnovum de enige diagnostiek aanbieder is in deze regio's waar VGZ een contract/samenwerking mee heeft.
Dit vanwege het feit dat Diagovum voldoet aan de 3 elementen vanuit het beleid van VGZ; aandacht voor kwaliteit en prijs en het kunnen aanbieden van integrale diagnostiek (waardoor bijvoorbeeld dubbel diagnostiek wordt voorkomen). Dit wordt ook wel Integrale Digitale Diagnostiek (IDD) genoemd.
 
Huisartsen hebben we in september 2022 geinformeerd over de verlenging van ons regievoerderschap.
Bekijk de huisartsenbrief
 
H190407-Infographic-Diagnostiek.jpg

 

Sponsoring

Diagnovum verleent ook samenwerking aan activiteiten en/of evenementen door middel van sponsoring of donering. Dit onder bepaalde voorwaarden.
Het ingevulde formulier kun gemaild worden naar secretariaat@diagnovum.nl

Bekijk de voorwaarden én het aanvraagformulier