Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Samenwerking

Diagnovum werkt in diverse regio's samen met diverse organisaties, onder andere: 

 

Samenwerkende Artsenlaboratoria Nederland (SAN)
Onze organisatie is lid van de Samenwerkende Artsenlaboratoria Nederland (SAN). Doelstellingen van de SAN zijn onder andere het bevorderen van deskundigheid, kwaliteit, samenwerking en kennisoverdracht.

Wilt u als zorgverlener informatie vinden over de verschillende specialismen van het ziekenhuis? Log dan in
 
Regievoerder voor VGZ
Diagnovum heeft met alle fondsgroepen/zorgverzekeraars contracten voor het verlenen van diagnostische zorg. Voor VGZ is Diagnovum tevens regievoerder voor de regio's West en Midden-Brabant en Zeeland. Dit wil zeggen dat Diagnovum de enige diagnostiek aanbieder is in deze regio waar VGZ een contract/samenwerking mee heeft.
Dit vanwege het feit dat Diagovum voldoet aan de 3 elementen vanuit het beleid van VGZ; aandacht voor kwaliteit en prijs en het kunnen aanbieden van integrale diagnostiek (waardoor bijvoorbeeld dubbel diagnostiek wordt voorkomen). 

Sponsoring

Diagnovum verleent ook samenwerking aan activiteiten en/of evenementen door middel van sponsoring of donering. Dit onder bepaalde voorwaarden.
Bekijk dit document voor de voorwaarden én het aanvraagformulier.
Het ingevulde formulier kun gemaild worden naar secretariaat@diagnovum.nl

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.