Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Prikposten

Vind snel uw locatie.

U bent van harte welkom op de prikposten en hoeft daarvoor geen afspraak te maken.
Op enkele prikposten kunt u, binnen de aangegeven tijd, alléén terecht met klachten van neusverkoudheid, hoesten en/of keelpijn*. Vragen over bloedafname in coronatijd? Lees de veelgestelde vragen.

Bij een bezoek aan Diagnovum voor bloedafname heeft u legitimatie nodig.

Onderstaande prikposten zijn alleen voor clienten met klachten van neusverkoudheid, hoesten en/of keelpijn. Voor de overige prikposten zoekt u op plaatsnaam of postcode in de zoekbalk.

*Regio ETZ: 
Wijkcentrum de Symfonie, Eilenbergstraat 250, Tilburg: alleen met verkoudheidsklachten: maandag t/m vrijdag van 11.30 - 12.30 uur.  NB: Deze prikpost is gesloten van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari. 
Rode Kruis / EHBO-gebouw, Blokshekken 6, Oisterwijk: alleen met verkoudheidsklachten: maandag t/m vrijdag 14.00 - 16.00 uur.

*Regio Bravis: 
Wijkcentrum 't Dijksteeke, Dijkcentrum 191, Roosendaal: alleen met verkoudheidsklachten: maandag t/m vrijdag 09.45 - 10.00 uur.

 


Disclaimer:

Meer en meer prikposten worden weer heropend, nadat ze tijdelijk gesloten zijn geweest vanwege corona. Het kán dus zijn dat uw méést dichtstbijzijnde prikpost nog niet heropend is.

Let op!
De locatie applicatie werkt het beste als de webbrowser Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari wordt gebruikt.
Internet Explorer werkt helaas niet.


Corona richtlijnen:
In verband met de COVID-19 richtlijnen van de Rijksoverheid willen wij u erop wijzen dat er vanaf dinsdag 1 december een mondkapjesplicht geldt in alle openbare gebouwen.

Veel van onze prikposten zitten in openbare gebouwen. Ook zitten we bij zorginstellingen die eigen regels hebben ten aanzien van het dragen van een mondkapje. Vergeet daarom niet uw mondkapje mee te nemen bij een bezoek aan een van onze prikposten.
Meer informatie over de mondkapjesplicht vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Postcode of locatie
Trefwoord