Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Diagnovum bij u in de buurt

Bloedafname locaties

Vind snel uw locatie in de zoekmodule door uw postcode in te vullen

Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen!
Gaat u naar een post in de regio's ZorgSaam of Adrz? Vergeet dan niet om ook uw (uitgeprinte) aanvraagformulier mee te nemen! In de regio's ETZ en Bravis werken wij volledig digitaal en is uw legitimatiebewijs voldoende.
Zoekt u een van onze onderzoekslocaties? Kijk dan hier!

Postcode of locatie
Trefwoord

Uitleg zoekmodule:

Postcode of locatie: Vul hier uw postcode of woonplaats in of de plaats waarin u wilt zoeken naar een locatie voor bloedafname. Om zeker te zijn dat u de dichtsbijzijnde locatie vindt raden we aan om een postcode te gebruiken.
Trefwoord: Vul hier een woord in zoals bijvoorbeeld de naam van een gezondheidscentrum.
Filter overzicht: U kunt kiezen tussen een lijstweergave of een kaartweergave.

 

NB: De informatie in de zoekmodule wordt met zorg up-to-date gehouden. Echter kan het voorkomen dat er veroudere informatie vermeld staat. Dit passen wij dan zo snel mogelijk aan.


Werkt de zoekmodule niet?
De zoekmodule werkt het beste als de webbrowser Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari wordt gebruikt.
De webbrowser Internet Explorer werkt helaas niet.


Wordt u liever thuis geprikt?
Thuis bloed afnemen doen we alleen in de situatie van een medische indicatie. Dit kan door uw arts bij Diagnovum aangegeven worden. Neem contact op met ons Klantcontact Centrum om een afspraak te maken en voor informatie over de kosten.


Bloedafname bij Diagnovum

U bent van harte welkom op onze locaties voor bloedafname en hoeft daarvoor géén afspraak te maken.
Bij een bezoek aan Diagnovum voor bloedafname heeft u uw legitimatie en (digitaal) afnameformulier nodig.

Lees ook onze veelgestelde vragen over met welk bloedafnameformulier u terecht kunt bij Diagnovum! Naast bloedafname hebben we ook locaties voor functieonderzoeken.


Overgebleven materiaal
Nadat het aangevraagde onderzoek door het laboratorium is uitgevoerd, is soms nog materiaal over. Het overgebleven materiaal wordt vernietigd. In een enkel geval gebruikt het laboratorium restanten als testmateriaal, bijvoorbeeld om een onderzoeksmethode te verbeteren. Dat gebeurt geanonimiseerd. Dat betekent dat niet te herleiden is van wie het materiaal afkomstig is. Hiertegen kun je bezwaar maken bij de prikster of op het bloedafnameformulier.