Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Kantoorlocatie

Adres kantoorlocatie Diagnovum

Ringbaan Zuid 42
5022 PN Tilburg

Routebeschrijving
  • Op de A58 neemt u afrit 10 (Tilburg Centrum Oost)
  • Vanuit Eindhoven (A58) of Den Bosch (A65) gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Kempenbaan). Vanuit Breda gaat u linksaf bij de stoplichten (Kempenbaan).
  • Na ca. 750 meter gaat u linksaf (Ringbaan Zuid)
  • Na ca. 2 km ziet u aan de linkerkant een groot appartementencomplex. Ons kantoorpand bevindt zich in dit complex op de begane grond. Er staat een groot logo op het pand.
  • In eerste instantie rijdt u ons pand voorbij. Net voor het stoplicht kunt u vervolgens links voorsorteren om te keren op de weg.
  • Vervolgens neemt u de parallelweg die voor (o.a.) de Gamma loopt.
    Let op: ons pand is alleen maar te bereiken via deze parallelweg.
  • Deze parallelweg loopt door tot aan de parkeerplaats bij Diagnovum.
  • Parkeert u alstublieft alleen in de daarvoor bestemde vakken, dus zonder parkeerbeugel.

Opmerking wanneer u een navigatiesysteem gebruikt: indien u ons kantooradres met huisnummer 42 invoert zal het navigatiesysteem niet de juiste routebeschrijving geven. Het beste kunt u Ringbaan Zuid 370 (autowasstraat) invoeren. Belangrijk om te onthouden is dat u de parallelweg oprijdt bij de Gamma.

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.