Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

WEB-Diagnovum-20210630-70.jpg

 

Voor zorgverleners

Diagnovum brengt de poortwachtersfunctie van de huisartsen en de specialistische kennis van het ziekenhuis in uw regio bij elkaar. Samen zorgen we voor de beste patiëntenzorg in de buurt. Doordat huisartsen, specialisten en Diagnovum gebruikmaken van dezelfde informatiesystemen, gaat er geen informatie verloren en voorkomen we dubbel­ diagnostiek. Daar kunt u op vertrouwen!

We werken samen met de ziekenhuizen in uw regio (op dit moment kent Diagnovum een samenwerking met het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis, het Bravis ziekenhuis, het ZorgSaam ziekenhuis en het Admiraal de Ruyter ziekenhuis).
De laboratoria van de ziekenhuizen (het adres van de aanvrager van diagnostiek bepaalt waar het bloed/materiaal naar toe gaat, dit is regio gebonden) verzorgen voor Diagnovum de bepalingen van diverse monsters. Tevens verzorgen we de bloedafname voor specialisten uit het ziekenhuis en voor de trombosedienst (zie samenwerking). Dit doen we in al onze regio's als regievoerder voor VGZ van diagnostische zorg.
Lees hier meer

Nascholingsagenda

Diagnovum organiseert regelmatig nascholingen voor zorgverleners.
U kunt die agenda op onze website vinden en u krijgt hier ook bericht over in onze nieuwsbrief.
Bekijk onze nascholingen

Nieuwsbrief voor zorgverleners

Diagnovum stuurt regelmatig nieuwsbrieven over belangrijk nieuws, opening van prikposten en andere zaken.
Wilt u deze ook ontvangen? Klik dan hier of stuur een mail naar communicatie@diagnovum.nl. U wordt toegevoegd aan de verzendlijst. Vermeld in uw mail van welke regio u een nieuwsbrief wilt ontvangen (Adrz, Bravis, ETZ of ZorgSaam).

 

Inloggen

Zorgverleners kunnen inloggen om toegang te krijgen tot de:

  • Aanvraagformulieren, materialen, patiëntenvoorlichting en werkinstructies;
  • Adresgegevens van de specialisten van de ziekenhuizen, huisartsen in de regio en andere relevante (zorg)instellingen;

Wist u dat wij dubbeldiagnostiek voorkomen? Omdat wij samenwerken met het ziekenhuis en de gegevens delen, hoeft de patiënt zich maar één keer te laten prikken of onderzoeken. 

U kunt hier inloggen