Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Kwaliteit

Diagnovum streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor patiënten en zorgverleners. Op deze pagina leest u hoe wij onze kwaliteit zo hoog mogelijk proberen te houden.

Accreditatie

 

Diagnovum is door de Raad voor Accreditatie sinds november 2016 ISO17025 geaccrediteerd onder registratienummer L617, dit voor de bloedafname en transport. Bekijk hier de verklaring.

Jaarlijks vindt er een (controle)beoordeling plaats. De laatste (controle)beoordeling heeft in oktober 2021 plaatsgevonden.  

 L617-color-nl.jpg


Prestatie-indicatoren

Diagnovum streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor de patiënt. Hiervoor hebben wij zogeheten prestatie-indicatoren opgesteld. U vindt hier het overzicht van het eerste kwartaal 2021.

Tips?

Heeft u tips hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

Naast de prestatie-indicatoren hebben wij ook een maatschappelijk jaarverslag en ons missie-visie document. Het laatste jaarverslag leest u hier en onze missie-visie document leest u hier.

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.