Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Kwaliteit

Diagnovum streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor patiënten en zorgverleners. Op deze pagina leest u hoe wij onze kwaliteit zo hoog mogelijk proberen te houden.

Accreditatie

Na een toetsing in september 2020 heeft de Raad voor Accreditatie een geschreven garantie afgegeven dat ons product (monsterafname, het bijbehorende proces en de diensten) voldoet aan de specifieke vereisten van de norm. De door ons opgestelde kwaliteitseisen zijn voldoende geborgd waarmee we voldoen aan de gestelde criteria en daarmee de accreditatie behaald hebben. Jaarlijks vindt er een controle-audit plaats. In april 2019 werd ook deze toetsing positief beoordeeld.

Het registratienummer voor Diagnovum is L617. Bekijk hier het certificaat.

 logo-RvA.png


Prestatie-indicatoren

Diagnovum streeft naar een kwalitatief goede dienstverlening voor de patiënt. Hiervoor hebben wij zogeheten prestatie-indicatoren opgesteld. U vindt hier het overzicht van het eerste kwartaal 2021.

Tips?

Heeft u tips hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

Naast de prestatie-indicatoren hebben wij ook een maatschappelijk jaarverslag en ons missie-visie document. Het laatste jaarverslag leest u hier en onze missie-visie document leest u hier.

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.