Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Verloskundige

U kunt uw patiënten naar Diagnovum doorverwijzen voor een 'gewone' bloedafname, maar ook voor NIPT. Zij kunnen terecht bij een van onze prikposten in de buurt (regio ETZ, Bravis, ZorgSaam en Adrz).
Wij voeren in de regio ETZ ook de bloedafname uit in het kader van de GTT.

NIPT

Voor de bloedafname ten behoeve van een NIPT kunnen patiënten terecht bij enkele bloedafname locaties van Diagnovum. Welke dat zijn in uw regio leest u hier. Een afspraak maken is niet nodig.

Uw patiënten kunnen ook terecht bij het ziekenhuis. Hiervoor dient mogelijk wel een afspraak gemaakt te worden voor afname. Kijk op de website van het ziekenhuis of dit inderdaad ook nodig is.

GTT

Voor de bloedafname ten behoeve van een GTT kunnen patiënten terecht bij enkele bloedafname locaties in de regio ETZ (Tilburg/Waalwijk e.o.). Een afspraak maken is wél nodig en kan via ons Klantcontact Centrum gedaan worden.

De bloedafname kan gedaan worden bij de prikposten van het ETZ en bij de prikpost van Diagnovum in gezondheidscentrum Padua (Hoefstraat 197) en gezondheidscentrum Koolhoven (Vlijmenstraat 3) te Tilburg. Bekijk de openingstijden hier.

Uw patiënt kan er ook voor kiezen om bij de ziekenhuislocaties van het ETZ een GTT af te laten nemen. Zij kunnen dan via de website van het ETZ ziekenhuis een afspraak maken.

Contact

Wilt u de mogelijkheden voor een samenwerking met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

ZorgDomein

Via de ordermodule van ZorgDomein kunt u de eerstelijnsdiagnostiek, uitgevoerd door Diagnovum, aanvragen. Dit doet u via de button ZorgDomein. Deze is geïnstalleerd in uw patiënteninformatiesysteem.

Verbetert dienstverlening
  • Snel het aanvraagformulier kunnen oproepen met behulp van favorieten;
  • Actueel formulier met adviesbepalingen op basis van LESA;
  • Vooringevuld op basis van ICPC codering (minder invulwerk);
  • Werkreductie thuisprikken.
Verbetert kwaliteit aanvragen
  • Rationeel aanvragen;
  • Alle informatie aanwezig;
  • Minder fouten;
  • Patiënt en prikster goed geïnformeerd (top 5 van de prikposten in de buurt inclusief openingstijden kan worden meegeprint op het patiëntenbericht).
Nabepaling aanvragen

U kunt als verwijzer een nabepaling aanvragen via Zorgdomein, zie ook onderstaande afbeeldingen. De werkwijze is dat u bij gewenst onderzoek "nabepaling" intypt. Vervolgens typt u bij het open tekstvak ‘te bepalen’ in welke bepalingen u na wilt laten bepalen. Het is niet meer nodig om eerst het KCC hiervoor te bellen. Op het desbetreffende laboratorium wordt gekeken of de nabepaling nog mogelijk is. Mocht dit niet het geval zijn, dan laat een medewerkster van het KCC u dit zo snel mogelijk telefonisch weten. 

nabepaling-zorgdomein.png

 

te-bepalen-zorgdomein.png

 

Contact

Voor inhoudelijke vragen of voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen met Frank Dutour (Projectcoördinator I&A) via fdutour@diagnovum.nl of via het Klantcontactcentrum.

Met technische vragen kunt u terecht bij de servicedesk van ZorgDomein via servicedesk@zorgdomein.nl of via 020-471 52 82.