Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Hoe u onze medewerkers herkent

05-11-2019 Patiënt
Hoe u onze medewerkers herkent

Op de afbeelding ziet u hoe u de medewerkers van Diagnostiek Brabant kunt herkennen: aan een witte jas met accenten van onze huiskleuren blauw en groen. Op de jas is altijd een naambordje met ons logo bevestigd.

Onze medewerkers treft u altijd overdag aan de deur en nooit onaangekondigd. U weet altijd via uw huisarts, de trombosedienst of een andere verwijzer dat en wanneer iemand komt bloedprikken bij u thuis. Bovendien geven onze medewerkers nooit meteen de uitslag van het bloedprikken; die krijgt u via uw verwijzer. En tot slot: onze medewerkers hebben GEEN pinautomaat bij zich, dus u hoeft nooit te pinnen.

Twijfelt u? Bel dan gerust naar uw verwijzer of naar ons klantcontact centrum: 013 - 539 36 36. 

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.