Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Nieuwe algemeen directeur Diagnovum benoemd

01-03-2022 Patiënt, Zorgverlener
Nieuwe algemeen directeur Diagnovum benoemd

De Raad van Toezicht van Diagnovum heeft Michiel Baldal benoemd als algemeen directeur/ bestuurder van Diagnovum per 1 mei 2022. Hij volgt Sandra van Amelsfoort op, die na ruim 8 jaar Diagnovum (en voorgangers in naam) geleid te hebben voor een nieuwe uitdaging gaat.

 

Michiel (46) heeft een achtergrond in organisatieontwikkeling en HR beleid. Sinds 2014 is Michiel werkzaam in het Máxima Medisch Centrum op verschillende posities waar hij sinds 2017 verantwoordelijk is voor de medisch ondersteunende specialismen. Eerder was Michiel werkzaam bij het Amphia ziekenhuis, Berenschot en Achmea in diverse strategische functies. 

 

“Diagnovum is een moderne zorgverlener voor medische diagnostiek, die op een efficiënte wijze een verbindende schakel is tussen de praktijk van huisartsen en de medisch specialistische zorg van ziekenhuizen en laboratoria in West- en Midden-Brabant en Zeeland”, zegt Baldal over zijn nieuwe functie. “Ik zie er enorm naar uit om samen met de collega’s van Diagnovum, de huisartsen en de samenwerkende ziekenhuizen en laboratoria, betrouwbare diagnostiek in de buurt van de patiënt door te ontwikkelen en verder te bouwen aan een sterke regionale samenwerking tussen zorgaanbieders.”

 

De Raad van Toezicht is verheugd over de benoeming van Michiel. “Met deze benoeming heeft Diagnovum, als onafhankelijke partner in de diagnostische zorg, een betrokken en energieke nieuwe bestuurder om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan”, aldus Yvonne Koppelman, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.