Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Terugblik nascholingen najaar 2022

26-10-2022 Patiënt, Zorgverlener
Terugblik nascholingen najaar 2022

De afgelopen paar weken hebben doktersassistenten uit alle regio’s weer een mogelijkheid gehad om deel te nemen aan een van de nascholingen van Diagnovum. Ditmaal zat daar ook bij drie regio’s een werkbezoek aan gekoppeld:

  • Op dinsdag 27 september hebben doktersassistenten uit de regio Bravis ziekenhuis een interessante avond gehad met een scholing over ‘Urinekweken’ met daaraan gekoppeld een werkbezoek aan het lab van Microvida in Roosendaal.
  • Op dinsdag 4 oktober hebben doktersassistenten uit de regio’s ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen én Adrz gezamenlijk een unieke avond gehad met een scholing over ‘HPV’ met daaraan gekoppeld een werkbezoek aan het lab van Pathan b.v. in Rotterdam.
  • Op maandagavond 10 oktober hebben doktersassistenten uit de regio Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) een leerzame scholing gehad over het onderwerp ‘Medicijngebruik’.

 

Bent u doktersassistente en benieuwd naar andere scholingen van Diagnovum? Kijk op onze nascholingsagenda op onze website en houd onze nieuwsbrief voor zorgverleners in de gaten!


Vragen of ideeën voor een nascholing of DTO? Neem dan contact op met Karin Spapens via DTO@diagnovum.nl

 

Nascholingen-najaar-22.jpg