Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Podcast van Diagnovum - Diagnostische Inzichten

 

Dit jaar (2023) viert Diagnovum haar tienjarig jubileum. Dat is iets om bij stil te staan!
Daarom presenteren we dit jaar onze eigen podcastserie. Een serie over diagnostiek met de titel 'Diagnostische Inzichten'.

Podium om inzichten te delen
In deze podcastserie* geven we anderen een podium om te praten over diverse thema’s en onderwerpen binnen ons vakgebied. Denk aan thema’s als innovaties in de medische microbiologie, lessen uit de coronapandemie en vraagstukken over doorverwijzen of niet. Er komen huisartsen en specialisten aan het woord en we sluiten elke aflevering af met een korte geschiedenisles. Kortom: met deze podcastserie bieden wij op een toegankelijke manier inzicht in de actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de eerstelijnsdiagnostiek.

Je kunt je abonneren op ons podcastkanaal via jouw favoriete podcastapp. Je vindt ons onder andere op Spotify, Apple Podcast, Juke, Deezer en Radio Public. Volg ons podcastkanaal en krijg een melding als er een nieuwe aflevering online komt. Zo hoef je geen enkele aflevering te missen. Verder kun je op deze pagina gelijk onze afleveringen al beluisteren via de player.


Beluister hieronder alle podcast afleveringen via jouw favoriete podcastkanaal!

Spotify_Logo_RGB_Green.png                            apple-podcasts.png

 google-podcasts-logo.png         Pocket-casts-logo.png

radiopublic-wordmark-red-3x.png                                  1280px-Deezer_logo-svg.png


  logo_FC_JUKE.png


Beluister hier online onze podcastserie*

 * Deze podcastserie is tot stand gekomen in samenwerking met Klemtoon Media