Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Diagnovum ondersteunt Huisartsenteam Midzomerplein bij Covid-19 vaccinatie driedaagse

18-05-2021 Patiënt, Zorgverlener
Diagnovum ondersteunt Huisartsenteam Midzomerplein bij Covid-19 vaccinatie driedaagse

Een van de doelstellingen die wij binnen Diagnovum hebben is het ontzorgen van de huisarts. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken toen de heer Sturm van Huisartsenteam Midzomerplein in Bosschenhoofd (regio Bravis) ons om hulp vroeg voor de ondersteuning bij de Covid-19 vaccinatie.

 

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 mei zullen een aantal medewerkers van Diagnovum ondersteunen bij het vaccineren van patiënten uit Bosschenhoofd en omgeving.

 

De heer Sturm hierover: “Het is erg druk bij ons in de praktijk. Het vaccineren van onze patiënten zorgt voor een extra druk binnen de praktijk. Om goede zorg aan patiënten te kunnen blijven bieden, zijn we voor het vaccineren voor Covid-19 naar ondersteuning gaan kijken. Onder andere Diagnovum helpt ons hierbij. Door de inzet van hun medewerkers kan onze praktijk gewoon door blijven draaien.”

 

Vanuit Diagnovum zijn we blij dat wij, door een stapje extra te zetten, Huisartsenteam Midzomerplein kunnen ondersteunen!

 

Prik-driedaagse-Midzomerplein.png

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.