Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Fijne Wereld Huisartsen Dag!

19-05-2021 Zorgverlener
Fijne Wereld Huisartsen Dag!

Beste huisarts,

 

Op deze Wereld Huisartsen Dag willen wij als Diagnovum extra stilstaan bij onze samenwerking met u als huisarts. Het afgelopen jaar is uitdagend geweest, maar het laat des te meer zien hoe belangrijk uw functie is. Uw inzet heeft er zeer aan bijgedragen dat de patiëntenzorg op peil is gebleven.

Wereld Huisartsen Dag laat ons ook inzien hoe belangrijk het is dat u als huisarts uw werk zo effectief mogelijk kunt doen. Diagnovum is hierbij graag behulpzaam en we hopen dan ook dat we u en uw praktijk met onze service en dienstverlening ontzorgen waar mogelijk.

U kunt bij ons terecht met vragen of feedback over hoe wij de samenwerking verder kunnen optimaliseren. U kunt ons mailen via info@diagnovum.nl.

 

Met vriendelijke groet,
tevens namens medewerkers van Diagnovum,

Sandra van Amelsfoort, algemeen directeur
Paul Kil, medisch directeur

 

Social-Post-WHD.png

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.