Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Diagnovum versterkt Zeeuwse Zorg Coalitie

07-02-2023 Patiënt, Zorgverlener
Diagnovum versterkt Zeeuwse Zorg Coalitie

Om de zorg in Zeeland toegankelijk te houden en daarmee de leefbaarheid voor de Zeeuwen te borgen, heeft een groot aantal partijen de krachten gebundeld in de Zeeuwse Zorg Coalitie. Met de overtuiging: men moet over de grenzen van de eigen organisatie heen kijken voor innovatieve oplossingen. Het belang van Zeeland staat voorop!

Lees meer over de Zeeuwse Zorg Coalitie

 

Waarom hebben we deelgenomen?
Omdat Diagnovum zowel in Brabant als Zeeland actief is, vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de Zeeuwse Zorg Coalitie. Daarom is Diagnovum deelnemer geworden bij deze coalitie.
Michiel Baldal, directeur-bestuurder bij Diagnovum, legt uit waarom: “Diagnovum wilt graag een bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van de zorg in de provincie Zeeland. Als schakel in de medische diagnostiek tussen de huisartsen en de ziekenhuiszorg, ligt een rol voor Diagnovum om de samenwerking tussen verschillende zorgaanbieders te versterken. Hierdoor kan de juiste zorg op de juiste plaats worden ingezet. Wij dragen hiermee bij aan zinnige en zuinige zorg, het versterken van de acute zorgketen en de geïntegreerde zorg voor chronische patiënten in de regio”.

“Diagnovum wilt graag een bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van de zorg in de provincie Zeeland"

logo_zzc_h.jpg