Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Beluister onze Diagnovum podcastserie ‘Diagnostische Inzichten’

13-02-2023 Patiënt, Zorgverlener
Beluister onze Diagnovum podcastserie ‘Diagnostische Inzichten’

Het jaar 2023 is voor Diagnovum een bijzonder jaar, want dan viert zij haar tienjarig jubileum. Dat is iets om bij stil te staan!

Voor onze aanvragers bieden wij toegankelijke en betrouwbare diagnostiek op het gebied van de klinische chemie, trombosezorg, medische microbiologie, pathologie, radiologie en functieonderzoeken. Daarnaast werken wij aan kennisbevordering en ontzorging van huisartsen om hiermee zinnige en gepaste zorg te stimuleren. Daarom presenteren we dit jaar onze eigen podcastserie. Een serie over eerstelijnsdiagnostiek met de titel 'Diagnostische Inzichten'.

 

Podium om inzichten te delen
Als schakel tussen huisartsen, ziekenhuizen en laboratoria stellen wij kennis uit ons netwerk ter beschikking en bevorderen wij het delen en uitwisselen van inzichten. Met dat in het achterhoofd kwamen wij uit op onze podcastserie ‘Diagnostische Inzichten’. In deze podcastserie geven we aanvragers en experts een podium om te praten over diverse thema’s en onderwerpen binnen ons vakgebied. Denk aan thema’s als innovaties in de medische microbiologie, lessen uit de coronapandemie en vraagstukken over doorverwijzen of niet. Er komen huisartsen en specialisten aan het woord en we sluiten elke aflevering af met een korte geschiedenisles. Kortom: met deze podcastserie bieden wij op een toegankelijke manier inzicht in de actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de eerstelijnsdiagnostiek.

 

Luister via jouw favoriete podcastapp
Je kunt je nu al abonneren op ons podcastkanaal via jouw favoriete podcastapp. Je vindt ons onder andere op Apple Podcast,  Stitcher, Deezer, Radio Public en Spotify. Volg ons podcastkanaal en krijg een melding als er een nieuwe aflevering online komt. Zo hoef je geen enkele aflevering te missen.

 

Lees en vind hier meer over de links naar het podcastkanaal