Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Fijne feestdagen

20-12-2021 Patiënt, Zorgverlener
Fijne feestdagen

Het eind van 2021 is in zicht. Tijd van reflectie en vooruitblik.


Voor Diagnovum een jaar dat weer voorbij is gevlogen. Een nieuwe huisstijl, volop ontwikkelingen op het gebied van integrale digitale diagnostiek en uitdagingen voor de organisatie en medewerkers door de impact van Covid-19.

We zijn er trots op dat we in de vier
samenwerkende regio’s “Betrouwbare Diagnostiek in de buurt” hebben kunnen waarmaken, zowel op het gebied van kwaliteit als continuïteit.

Wij danken u voor het vertrouwen in (en de samenwerking) met Diagnovum en wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen toe. Op naar een nieuw jaar, met volop nieuwe ontwikkelingen, geluksmomenten en aandacht voor elkaar.

 

Alvast een gezond en voorspoedig 2022 toegewenst.


Met vriendelijke groet,
Sandra van Amelsfoort, algemeen directeur/bestuurder Diagnovum
Paul Kil, medisch directeur/bestuurder Diagnovum

Diagnovum kerstkaart 2021

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.