Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Live online vragenuurtje voor regio ZorgSaam

07-05-2020 Zorgverlener ZorgSaam
Live online vragenuurtje voor regio ZorgSaam

Gisteravond, woensdag 6 mei van 18.00 tot 19.00 uur was het live online vragenuurtje voor alle geïnteresseerde huisartsen en medewerkers van zorginstellingen in Zeeuws-Vlaanderen, de regio van ZorgSaam ziekenhuis, over de samenwerking tussen Diagnovum & ZorgSaam die op woensdag 13 mei van start gaat. Ook ZorgDomein, het platform voor o.a. digitaal aanvragen van laboratoriumdiagnostiek, sloot online als medepresentator aan bij het vragenuurtje.

Het panel van Diagnovum beantwoordde zowel eerder binnen gekomen vragen als vragen van deelnemers in de interactieve meeting. De vragen & antwoorden zijn verzameld en worden binnenkort op deze website gepubliceerd. 

Op donderdag 23 april is een introductievideo gepubliceerd van Diagnovum. Ook ZorgDomein heeft een instructievideo gemaakt. Dit, samen met het online vragenuurtje, ter vervanging van de geplande informatiebijeenkomsten die vanwege het coronavirus zijn geannuleerd. Alle informatie voor huisartsen en instellingen is te vinden op de website van ZorgSaam ziekenhuis.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om bij het live online vragenuurtje aan te sluiten, dan kunt u binnenkort alle vragen & antwoorden vinden door in te loggen als zorgverlener. Ook kunt u tijdens werkdagen tussen 8.00 en 18.30 uur conact opnemen met het KCC (Klantcontact Centrum) via telefoonnummer 088 - 007 54 00 of e-mailadres info@diagnovum.nl

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.