Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Paul Kil benoemd tot medisch directeur

23-04-2020 Patiënt, Zorgverlener
Paul Kil benoemd tot medisch directeur

Met ingang van 1 augustus 2020 is Paul Kil benoemd tot medisch directeur bij Diagnovum.

Hij volgt hierbij Jobien Olijhoek en Karel Jan van Tuijn op, zij nemen eind juli afscheid als medisch directeuren. Samen met Sandra van Amelsfoort (voorzitter en algemeen directeur) zal Paul Kil de directie vormen van Diagnovum.  

Paul is sinds 1991 werkzaam als Uroloog bij het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg en neemt daar eind juli afscheid. Hij heeft ruime ervaring met ketenzorgprojecten en kent het belang van kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Hij maakt vanuit patiënt perspectief daarbij graag de verbinding tussen huisartsen en het ziekenhuis, en heeft oog voor de bijbehorende belangen en wensen.

Paul Kil: “Optimale diagnostische ondersteuning van de eerstelijn gericht op kwaliteit en effectiviteit. Dat betekent collegialiteit en korte lijnen, snelle uitslagen en koppeling met het ziekenhuisinformatiesysteem. Daar zet ik graag -samen met Sandra- mijn schouders onder.”

De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming van Paul. Samen met Sandra van Amelsfoort
vormt Paul Kil een ambitieuze en ervaren directie die Diagnovum de komende jaren verder kan leiden naar een Diagnovum dat hoogwaardige duurzame diagnostiek levert in verschillende regio’s, dicht bij de patiënt en in afstemming met de zorgverleners.