Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Nieuws over de prikposten

09-03-2020 Zorgverlener
Nieuws over de prikposten

Wij merken dat niet alle patiënten op de hoogte zijn van het feit dat zij op een prikpost in de buurt terecht kunnen. U kunt uw patiënten helpen door hen te vertellen dat zij een prikpost in de buurt kunnen vinden op www.diagnovum.nl

Een nieuwe locatie voor een prikpost in Standdaarbuiten is gevonden in het multifunctioneel Centrum De Standaert, Timberwolfstraat 5.

Onze prikpost in Roosendaal bij de apotheek Prinsensingel is gesloten vanaf 1 maart. Alternatieven in de buurt zijn Keijenburg en Heilig Hart. Tevens is de locatie Hoge Brug beschikbaar voor de trombosepatiënten.

Vanaf 1 maart is de openingstijd van prikpost Dongen gewijzigd, Gezondheidscentrum De Vennen, Deken Batenburgstraat 2, 5104 CR te Dongen geopend van 8.30u - 9.30u. Locatie Paramedisch centrum 1e verdieping.

Vanaf 1 april wordt de openingstijd van de middagpost Padua gewijzigd: dagelijks geopend van 16.00u - 17.00u. Hier kunnen cliënten terecht voor contante betaling en voor NIPT-testen.

Vanaf 1 april is er ook contante betaling mogelijk bij onze prikpost HAP Conservatoriumlaan, Huisartsen Wijffels, Mees en Hekking , Conservatoriumlaan 60, 5037 DT te Tilburg. De prikpost is dagelijks geopend van 8.00u - 9.30u.