Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Wat we doen voor u, tweede kwartaal 2020

13-08-2020 Patiënt, Zorgverlener
Wat we doen voor u, tweede kwartaal 2020

Wij willen onze dienstverlening aan onze patiënten graag continu verbeteren. Om te kunnen verbeteren, willen we eerst weten hoe we ervoor staan.

Daarom meten we ieder kwartaal de wachttijden op de prikpost, of er bij de eerste afspraak voor bloedafname materiaal wordt verkregen en of we telefonisch goed bereikbaar zijn. Hierbij de gegevens van het tweede kwartaal 2020 voor zowel regio ETZ als regio Bravis.

Voor regio ZorgSaam en regio Adrz zijn nog geen gegevens bekend vanwege de start van de samenwerking in respectievelijk mei en juni.

 

Q2-2020-Wat-doen-we-voor-u-ETZ-Bravis.png

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.