Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Webinar ZorgDomein voor POHs en assistenten

24-11-2022 Zorgverlener
Webinar ZorgDomein voor POHs en assistenten

Goed om te weten:
Het webinar van 29 november is vol.
Er zijn twee extra webinars: dinsdag 13 december en dinsdag 24 januari. Met de aanmeldknop kun je je voor een van beide webinars aanmelden.

 

Haal als POH of assistent meer uit ZorgDomein
 
ZorgDomein biedt een breed scala aan oplossingen en services dat jou helpt je werk zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen doen. Tijdens het gratis webinar ‘Haal meer uit ZorgDomein’ laten ze jou als POH of assistente zien wat je zelf kan in ZorgDomein kan en mag doen en welke instellingen nodig zijn om te werken onder verantwoordelijkheid van de huisarts en de beste zorg te regelen voor de patiënt.


Waarom bijwonen?
Tijdens het webinar ‘Haal meer uit ZorgDomein’ voor POH’s en assistenten laat ZorgDomein je zien hoe je optimaal gebruik maakt van ZorgDomein. Dat begint al met handige tips & tricks voor je ZorgDomein account. Maar ze laten je ook functionaliteiten zien waarvan je nu wellicht het bestaan nog niet van af weet. Meld je daarom snel aan voor het webinar!


Wat kun je verwachten?
In dit gratis webinar voor POH’s en assistenten kun je de volgende onderwerpen verwachten: 

  • Handig werken vanuit je ZorgDomein account (werken namens en werken bij meerdere organisaties)
  • Tips & tricks
  • Hoe gebruik je het Regiescherm?
  • Welke mogelijkheden biedt ZorgDomein (achter welke zorgvraag vind je passend aanbod)?
  • Nieuwe ontwikkelingen binnen ZorgDomein (waaronder checken herhaaldiagnostiek, pilot GGZ, sneller werken middels FHIR koppelingen)

Presentatie door Yke Henry, consultant bij ZorgDomein en Paul Dekkers, relatiemanager bij ZorgDomein.

 

Schrijf je nu in!
Wil jij als POH of Assistent ook alle mogelijkheden van ZorgDomein leren kennen? Meld je dan snel aan voor dit gratis webinar dat speciaal voor jou is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van ZorgDomein. 

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid. Vol = vol

Schrijf je in via deze knop

NB: Via bovenstaande knop kom je op de pagina van ZorgDomein uit. Vanuit daar kun je via de aanmeldknop kiezen voor welke datum je wilt aanmelden.

 

Programma
Dit webinar wordt gegeven op dinsdag 29 november, dinsdag 13 december en dinsdag 24 januari van 16.15 uur tot 16.45 uur.

Terugkijken?
Kun je de webinar niet live bijwonen, maar wil je wel de opname achteraf bekijken? Geef je dan ook op via de aanmeldbutton. ZorgDomein stuurt de opname achteraf naar je toe zodat je deze kan terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.