Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Voor patiënten

Over onderzoek en uitslag.

Voor bloedprikken kunt u dichtbij huis terecht. Diagnovum beschikt over een groot aantal prikposten. Er is er altijd één bij u in de buurt. Daar staan onze vriendelijke en vakkundige medewerkers voor u klaar.

Door samenwerking met ziekenhuizen in uw regio (op dit moment kent Diagnovum een samenwerking met het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis (ETZ), met het Bravis ziekenhuis, met het ZorgSaam ziekenhuis en met het Adrz ziekenhuis), zorgen we dat de uitslag van uw onderzoek snel bij uw zorgverlener bekend is.

Het adres van uw huisarts of verloskundige bepaalt waar uw bloed/materiaal wordt onderzocht, of in ETZ (regio Tilburg/Waalwijk) of in Bravis (regio Bergen op Zoom/Roosendaal) of in ZorgSaam (regio Zeeuws-Vlaanderen) of in Adrz (regio Zeeland). Bekijk voor meer informatie onze folders.

In de regio ETZ (Tilburg/Waalwijk) verzorgt Diagnovum ook echo's en andere onderzoeken bij u in de buurt. We zorgen ervoor dat de uitslag van uw onderzoek snel bij uw zorgverlener bekend is.

Infographic "Wat gebeurt er met uw bloed?"
Bloedafname?
Bij u in de buurt.

Vind uw dichtsbijzijnde prikpost en
de actuele openingstijden.

Bekijk alle prikposten

Veelgestelde vragen

Wellicht leven er bij u vragen die we eenvoudig kunnen beantwoorden. Kijk bij de veelgestelde vragen of wij het antwoord op uw vraag al hebben gevonden.

Lees meer

Contact opnemen

Staat uw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen of heeft u behoefte aan specifieke informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Folders

Wij hebben folders gericht op Diagnovum samen met ETZ (indien u in de regio Tilburg/Waalwijk woont), op Diagnovum samen met het Bravis ziekenhuis (indien u in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal woont), op Diagnovum samen met ZorgSaam ziekenhuis (indien u in Zeeuws-Vlaanderen woont) en op Diagnovum samen met Adrz (indien u in Zeeland woont).
Wilt u één of meerdere exemplaren ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk folders

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Lees meer

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.