Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Wat kost uw onderzoek?

Als patiënt kun je niet verzekerd zijn of kun je zorg ontvangen die niet of slechts gedeeltelijk vergoed wordt door een zorgverzekeraar. Hieronder worden de tarieven weergegeven voor onverzekerde patiënten of niet-gecontracteerde behandelingen met de zorgverzekeraars. Deze tarieven zijn met zorg tot stand gekomen, voor eventuele fouten in de gepubliceerde tarieven kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. U kunt aan de gepubliceerde tarieven geen rechten ontlenen. Mochten landelijke of interne ontwikkelingen aanleiding geven tot het aanpassen van deze tarieven, dan behoudt Diagnovum het recht dit te doen.

Voor laboratoriumonderzoeken wordt zowel een ordertarief als een analysetarief in rekening gebracht. Een overzicht van onze tarieven:

Waarom ontvang ik een factuur van Diagnovum?

Wij sturen u een factuur als u niet verzekerd bent, of als het onderzoek niet onder de basisverzekering valt. In dat geval kunnen wij de factuur niet indienen bij uw zorgverzekeraar. Daarom ontvangt u per post een factuur, nadat het onderzoek is uitgevoerd. De factuur kunt u vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van (de inhoud van) uw aanvullende verzekering zal uw zorgverzekeraar de factuur aan u vergoeden.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.