Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Tarieven

De meeste onderzoeken van Diagnovum worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze vallen namelijk onder uw basisverzekering. Houd wel rekening met uw eigen risico. Als u vragen hierover heeft, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Wat kost uw onderzoek?

De (NZA) tarieven gelden voor 2020 en zijn onder voorbehoud van wijzingen door de NZA (Nederlandse Zorgautoriteit). De tarieven kunnen afwijken van de tarieven van 2019. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee dit overzicht is gemaakt kunnen, door tariefwijzigingen, afwijkingen ontstaan. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Voor laboratoriumonderzoeken wordt zowel een ordertarief als een analysetarief in rekening gebracht. Een overzicht van onze tarieven:

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

 

Bloedafname?
Bij u in de buurt.

Vind uw dichtsbijzijnde prikpost en
de actuele openingstijden.

Bekijk alle prikposten

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.