Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Cadans informatieavonden 2022

14-02-2022 Patiënt, Zorgverlener
Cadans informatieavonden 2022

Vanuit Diagnovum zijn we constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening voor zorgverleners en patiënten. Digitalisering in de zorg is daar onderdeel van. Binnen Diagnovum hebben wij als het gaat om het oproepen van chronische patiënten voor lab controles stappen gemaakt met ons eigen oproepsysteem Cadans. Wij zijn natuurlijk super trots op deze applicatie en hopen dan ook dat zoveel mogelijk huisartspraktijken dit systeem gaan gebruiken voor het oproepen van de chronische patiënten.

 

Wat is Cadans?

Cadans is een applicatie, waarmee eerstelijns zorgverleners inzicht hebben in de bewaking van hun patiënten met een chronisch ziektebeeld. De applicatie biedt de mogelijkheid om zelf als zorgverlener de bewaking van een patiënt op te starten, het huidige protocol aan te passen, losse bepalingen toe te voegen en nieuwe patiënten aan te melden. Cadans wordt benaderd vanuit ZorgDomein en vanaf voorjaar 2022 ook via VIPlive.

 

Meer weten over Cadans?

We kunnen ons voorstellen dat u praktische vragen heeft. Bijvoorbeeld: hoe kunt u starten en wie helpt met het overzetten van patiënten? Daarom organiseren we op verschillende momenten in 2022 via een Teams meeting een informatieavond over Cadans. We zullen het systeem toelichten, uitleg geven over het gebruik en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

  • Dinsdag 29 maart | 19.00-20.00
  • Dinsdag 7 juni | 19.00-20.00
  • Dinsdag 4 oktober | 19.00-20.00

 

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze informatieavond? Meld uzelf dan aan via info@diagnovum.nl onder vermelding van uw naam en gegevens huisartspraktijk.

 

Nu al op zoek naar aanvullende informatie over Cadans?

U kunt informatie vinden op onze website. Hiervoor dient u eerst in te loggen.
Ga vervolgens gaat u naar de pagina ‘Informatie & Downloads’. Hier vindt u onder andere het document ‘Vraag&Antwoord’ en verschillende video’s over hoe te werken met Cadans. Een handige infographic vindt u hier.


Nog vragen?

Bij vragen kunt u contact opnemen met Nannie Villevoye, manager relatiebeheer bij Diagnovum. Zij is bereikbaar per e-mail via nvillevoye@diagnovum.nl.