Op zoek naar een prikpost? Klik hier.

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.

Filter overzicht:
10-03-2020 Patiënt

Coronavirus: vragen en antwoorden

Graag informeren wij u over het coronavirus in relatie tot Diagnovum. U kunt de vragen en antwoorden ook vinden bij Veelgestelde vragen. 
Lees volledig bericht
10-03-2020 Zorgverlener

Coronavirus: aanpassingen en wijzigingen

I.v.m. het coronavirus vragen wij uw (zorgverlener) aandacht voor de volgende zaken.
Lees volledig bericht
09-03-2020 Zorgverlener

Nieuws over de prikposten

Wij merken dat niet alle patiënten op de hoogte zijn van het feit dat zij op een prikpost in de buurt terecht kunnen. U kunt uw patiënten helpen door hen te vertellen dat zij een prikpost in de buurt ...
Lees volledig bericht
03-03-2020 Patiënt

Wat we voor u doen, vierde kwartaal 2019

Wij willen onze dienstverlening aan u graag continu verbeteren. Om te kunnen verbeteren, willen we eerst weten hoe we ervoor staan.
Lees volledig bericht
28-02-2020 Patiënt

Coronavirus in Tilburg - bericht voor patiënten

Onze prikposten zijn gewoon geopend en ook de thuisprikken gaan gewoon door. Wij krijgen bezorgde telefoontjes over besmettingsgevaar, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Ook in het ETZ waar de pa...
Lees volledig bericht
28-02-2020 Zorgverlener

Coronavirus in Tilburg - bericht voor zorgverleners

Het Corona Virus heeft ons land helaas bereikt. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en gaan we uit van actuele informatie RIVM en GGD. Vermoedens van infectie kunt u melden bij de GGD.
Lees volledig bericht
18-02-2020 Zorgverlener

Geslaagde scholing orthopedie voor huisartsen in regio ETZ

Maar liefst vier orthopeden hebben donderdag 13-2-2020 bij Diagnovum een presentatie voor 17 huisartsen gegeven. Onderwerpen die aan bod kwamen waren kraakbeendegeneratie, het sub-acromiaal pijnsyndro...
Lees volledig bericht
13-02-2020 Zorgverlener

Geslaagde scholing over Lyme en SOA

Op dinsdagavond 4 februari 2020 was de scholing voor doktersassistenten met thema Lyme en SOA. De scholing werd goed bezocht door bijna 65 deelnemers.  
Lees volledig bericht
11-02-2020 Zorgverlener, Patiënt

Brabants Dagblad: Diagnovum prikt 349.000 keer bloed, een 'record'

Afgelopen maandag 10 februari, op de dag dat deze website www.diagnovum.nl live ging, stond Diagnovum in het Brabants Dagblad met de titel: "Diagnovum prikt 349.000 keer bloed, een 'record'"
Lees volledig bericht
10-02-2020 Zorgverlener, Patiënt

Diagnovum - voorheen bekend als DB

Vandaag, maandag 10 februari 2020, is het zover: Diagnostiek Brabant (DB) gaat verder als Diagnovum! Deze naamswijziging is ingegeven door onze samenwerking met de Zeeuwse ziekenhuizen.
Lees volledig bericht

Maatregelen en richtlijnen t.b.v. coronavirus

Diagnovum hanteert de RIVM-richtlijnen voor zorgprofessionals voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Op de kernlocaties bloedafname voor cliënten met en zonder verkoudheidsklachten, en bij bloedprikken in de thuissituatie, rusten wij, in aanvulling op de RIVM-richtlijnen, onze medewerkers uit met handschoenen en beschermkap. Bij coronapatiënten of patiënten met een sterke verdenking van besmetting met COVID-19 dragen onze medewerkers aanvullend een jasschort.